Викрито шахраїв, які незаконно заволоділи квартирою померлої киянки

Викрито шахраїв, які незаконно заволоділи квартирою померлої киянки

Чоловіки підробили нотаріальний договір дарування,згідно з яким власниця квартири задовго до своєї смерті нібито подарувала її одному із зловмисників

Київською місцевою прокуратурою №10 спільно зі слідчим відділом Шевченківського управління поліції Головного управління Національної поліції у Києві викрито двох мешканців столиці, які у шахрайських спосіб заволоділи квартирою на вул. Гоголівській, яка на праві власності належала померлій жінці та мала бути успадкована її родичами. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

На початку 2017 року вказані чоловіки підробили нотаріальний договір дарування, датованого 2008 роком, згідно з яким власниця квартири задовго до своєї смерті нібито подарувала її одному із зловмисників.

Після чого, вказаний договір дарування разом з іншими також підробленими супутніми документами зловмисники передали приватному нотаріусу, який, будучи введеним в оману щодо справжності наданих документів, зареєстрував право власності на квартиру за злочинцями.

На сьогодні правоохоронцями зібрано достатньо доказів для повідомлення обом зловмисникам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358 та ч 4 ст. 190 КК України.

Наразі одному із підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Місцезнаходження його спільника на даний момент невідомо - його оголошено в розшук та отримано дозвіл на затримання.

Незаконно відчужене майно повернуто реальним власникам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: