Як виглядатимуть на Новий рік і Різдво Контрактова і Софійська площі (фото)

Як виглядатимуть на Новий рік і Різдво Контрактова і Софійська площі (фото)
Інсталяції у вигляді фантастичних звірів розташують уздовж вулиці Петра Сагайдачного
Фото: Folk Ukraine

Головну новорічну ялинку прикрашатимуть 500 іграшок і три кілометри білих гірлянд

Компанія-організатор новорічних святкувань у Києві Folk Ukraine оприлюднила візуалізації проекту «Країна північного сяйва», як виглядатимуть на Новий рік і Різдво Контрактова і Софійська площі.

На Софійській площі 19 грудня встановлять головну ялинку. Її прикрашатимуть 500 іграшок і три кілометри білих гірлянд. Ялинку огортатиме екран, на якому передаватимуть вітання. Раніше повідомляли, що дерево сягатиме 27 метрів, що на метр вище, ніж торік.

Навколо пам’ятника Богдану Хмельницькому їздитиме полярний експрес.

Першого січня заплановано великий концерт на головній сцені. 7 січня пройде хода звіздарів. Урочисте закриття локації відбудеться 13 січня.

На Володимирському проїзді буде світлова конструкція «магічний тунель», який сполучить Софійську та Володимирську площі, а також новорічно-різдвяний ярмарок, фуд-зона й «алея чудес».

Локацію на Контрактовій площі облаштують до 15 грудня. Тут буде друга ялинка, яку прикрасять у стилі Марії Приймаченко. Іграшки матимуть форму звірів з картин художниці.

Так само інсталяції у вигляді фантастичних звірів розташують уздовж вулиці Петра Сагайдачного. Кожен об’єкт оформлять кольоровими гірляндами.

До 20 січня на Контрактовій площі працюватиме різдвяний ярмарок із глінтвейном і вуличною їжею.

Раніше повідомлялося, що новорічна ялинка на Софійській площі в Києві в цьому році буде нижчою за торішню - максимум 25 метрів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: