З 1 лютого на вулицях Києва з’являться інспектори з паркування

З 1 лютого на вулицях Києва з’являться інспектори з паркування

Інспектори з паркування поки що працюватимуть у тестовому режимі

З 1 лютого перші 10 інспекторів з паркування вийдуть на вулиці Києва для контролю за дотримання правил парковки. Поки що вони працюватимуть у тестовому режимі. Про це повідомив заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури – начальник управління (інспекції) з паркування Дмитро Рахматуллін.

Через 2 місяці буде впроваджуватися другий етап реформи у цій сфері, коли інспектори, а їх стане більше, почнуть робити фотофіксацію й виписувати штрафи.

«А вже у травні можна буде впровадити третій етап, коли інспектори й поліція зможуть приймати більш суворі рішення. Тоді застосовуватиметься евакуація припаркованого з порушеннями транспорту. Але до того часу Київрада має внести зміни до деяких міських положень й документів», - сказав Рахматуллін.

Наразі «Київтранспарксервіс» просить водіїв слідкувати за зміною знаків на паркувальних майданчиках.

Як відомо, 27 вересня в Україні набули чинності нові правила паркування автомобілів. За новим законом займатись порушниками будуть не лише патрульні поліцейські, а й інспектори з паркування. Їх у столиці буде 148. 

27 вересня на пленарному засіданні Київської міської ради депутати ухвалили рішення «Про уповноваження посадових осіб (інспекторів з паркування) Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)»

Департамент транспортної інфраструктури Київської міської держадміністрації оголосив конкурс на посаду інспектора з паркування.

Наразі триває набір на зайняття посад головних інспекторів з паркування для роботи у Шевченківському, Голосіївському та Печерському районах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: