З початку снігопаду на Київщині сталося 24 ДТП: є жертви

З початку снігопаду на Київщині сталося 24 ДТП: є жертви
Снігопад і недотримання ПДР спричинили ДТП

Одна ДТП у Київській області з летальними наслідками

У середу, 12 грудня, з початку снігопаду в Київській області сталось 24 дорожньо-транспортні пригоди, одна людина загинула. Про це повідомив прес-секретар поліції Київської області Микола Жукович.

«З початку снігопаду в нас 24 дорожньо-транспортні пригоди. Комунальні служби працюють, дороги розчищають. Але серед цих 24 є одна ДТП з летальними наслідками. Водій не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і там загинув», - сказав він УНН.

Нагадаємо, за інформацією Українського гідрометцентру, 12-13  грудня у Києві очікується сильний сніг, приріст якого становитиме 13-18 см, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях (2 рівень загрози «жовтий»).

Влада Києва закликає водіїв не користуватися приватними автомобілями 12 та 13 грудня у зв’язку із прогнозованими снігопадом та хуртовиною, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: