За минулий тиждень вогнеборці здійснили 189 виїздів на ліквідацію пожеж

За минулий тиждень вогнеборці здійснили 189 виїздів на ліквідацію пожеж

Столичні рятувальники підвели підсумки

Впродовж минулого тижня (з 13 по 19 листопада) пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 189 виїздів на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій.

Зокрема, по Києву було ліквідовано 83 пожежі та 6 аварій, рятувальники 9 разів виїжджали на допомогу громадянам столиці та 31 – іншим міським службам.

Про це інформує прес-служба ДСНС України в Києві, повідомляє «Главком».

За даний період на пожежах загинула 1 особа, травмовано 3 людини, ще 11, з яких 3 дітей, врятовано, виведено на безпечну відстань ще 5 громадян. Протягом даного періоду підрозділи гарнізону здійснили 12 виїздів на замінування об’єктів міста. Всього за 2017 рік здійснено 134 виїзд по заявкам щодо замінування об’єктів м. Києва. Усі виїзди виявились хибними.

Серед найрезонансніших подій – пожежа на вул. Боженка 15, що сталася 14 листопада у 18-поверховій адміністративній будівлі.

Пожежа 14 листопада в одній із квартир на вул. Панаса Мирного, 8. на площі 100 кв. м. з подальшим розповсюдженням вогню на покрівлю мансардного приміщення площею 200 кв. м.

19 листопада – пожежа в складській будівлі (лако-фарбових виробів) в Подільському районі Києва на вул. Стеценка, 30. Існувала загроза розповсюдження вогню на поруч розташовану 3-поверхову адміністративну будівлю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: