За тиждень вогнеборці ліквідували у Києві понад сотню пожеж

За тиждень вогнеборці ліквідували у Києві понад сотню пожеж
29 квітня сталася пожежа в ресторані на вул. Сагайдачного
Фото: ДСНС

Протягом тижня в екосистемах міста Києва виникло п'ять пожеж

Впродовж минулого тижня, з 27 квітня по 3 травня, пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 274 виїзди.

Зокрема, вогнеборці ліквідували 108 пожеж та 4 аварії. Для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи задіювалися 33 рази, ще 11 – для допомоги іншим службам столиці. За вказаний період врятовано 4 людей, 1 особа загинула та 2 -травмовані. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Протягом тижня в екосистемах міста Києва виникло 5 пожеж на площі 0,235 га. Всього з початку року здійснено 320 виїздів та ліквідовано загоряння на площі 118,212 га.

За вказаний період на водних об’єктах Києва загиблих та врятованих не зафіксовано. Всього з початку 2020 року на водних об'єктах міста загинуло 8 осіб, а саме: на р. Дніпро - 5 людей, на озерах - 2 особи, на інших водоймах міста - 1 особа.

Нагадаємо, 3 травня у центрі Києва спалахнула пожежа. На Бессарабській площі горіли сміттєві баки.

Увечері 29 квітня в Києві на вулиці Сагайдачного виникла пожежа у будівлі, у якій розташований зачинений заклад. Рятувальники понад вісім годин боролися з вогнем у ресторані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: