Затримано сутенерку, яка організувала у столичній квартирі бордель

Затримано сутенерку, яка організувала у столичній квартирі бордель

Разом зі спільницею зловмисниця налагодила на території столиці інтимний бізнес

Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції у Києві, працівники столичного главку та слідчі Шевченківського управління поліції припинили діяльність місця розпусти та затримали 33-річну організаторку. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Правоохоронці встановили, що жінка в одній із квартир на вулиці Дмитрівській організувала дорослі розваги для чоловіків. Фігурантка підшукувала у мережі дівчат, які в орендованій оселі надавали клієнтам послуги сексуального характеру. Вартість таких послуг становила 1200 гривень за годину», - розповів т.в.о. начальника сектору УБЗПТЛ ГУНП у Києві Олексій Гаврилюк. 

За інформацією поліцейських, половину прибутку повії залишали собі, решту - віддавали спільниці сутенерки, яка приймала замовлення від клієнтів та направляла їх на місце зустрічі з повією. 

У рамках кримінального провадження, яке було розпочато за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели два обшуки - за місцем розташування місця розпусти та за адресою проживання підозрюваної. Звідти працівники поліції вилучили гроші та мобільні телефони, котрі підтверджували злочинну діяльність фігурантки. 

Жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушниці загрожує до семи років позбавлення волі. Слідчі також відібрали покази у її «помічниці», тож правову оцінку її діям буде надано під час подальшого розслідування кримінального провадження. На трьох повій, які працювали у борделі, склали адміністративні протоколи за ст. 181-1 кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією). 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: