Звільнений голова Подільської РДА став заступником Кличка

Звільнений голова Подільської РДА став заступником Кличка
Валентин Мондриївський став заступником голови КМДА

Валентин Мондриївський у КМДА займатиметься гуманітарними питаннями

Київський міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про призначення Валентина Мондриївського заступником голови Київської міської державної адміністрації з 27 липня 2018 року. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Нові завдання, які доручив мені міський голова, стосуються саме гуманітарних питань. Мова йде про освіту, культуру, охорону здоров’я. Це пріоритетний та досить непростий напрямок, який наразі реформується не тільки у столиці, а й у державі в цілому. Моє прагнення, – щоб Київ і надалі був прикладом сучасного та дійсно європейського міста. Зроблю все залежне від мене, щоб галузі, які мені ввірені, розвивалися на належному рівні», – зауважив Мондриївський, додавши, що незалежно від посади, «завжди радий працювати на користь киян та рідного міста».

Нагадаємо, 27 липня 2018 року президент України Петро Порошенко звільнив з посади голову Подільської районної адміністрації Києва Валентина Мондриївського.

На цю посаду з 27 липня 2018 року призначили Віктора Смирнова.

Читайте також інтерв'ю за 2016 рік: Валентин Мондриївський: Забудовники «монстра» на Подолі вже продали квартири на тих поверхах, які потрібно зносити

Валентин Мондриївський очолив Подільську районну державну адміністрацію у столиці в квітні 2016. До цього він багато років поспіль працював разом із колишнім прем’єром та екс-міністром оборони Юрієм Єхануровим, обирався – не без підтримки та «поштовху» від свого тепер вже екс-начальника – депутатом Київради і майже два роки (а саме з вересня 2014-го) до останнього призначення був виконувачем обов’язків глави району.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: