Парк Нивки на контрастах: квітуча природа межує зі смітниками і розвалинами (фотогалерея)

Парк Нивки на контрастах: квітуча природа межує зі смітниками і розвалинами (фотогалерея)
Розламана пішохідна доріжка у парку Нивки
Фото: Сергій Панченко, Facebook

Старі купи листя, будівельне сміття, аварійні сходи: на що перетворився парк Нивки

У парку «Нивки» тривають ремонтні роботи, проте, не так організовано, як того хотілося б киянам. До того ж, комунальні служби погано прибирають парк.

Так, активіст Сергій Панченко побував днями у парку і поділився своїми враження на сторінці спільноти «Парк Нивки Ековідродження» у Facebook.

«Заглянув зранку в Парк Нивки. Він на контрастах. Квітуча природа межує з давніми і нещодавніми пеньками. Сподіваюся, що кількість пеньків не переважить, бо доведеться змінювати назву на Парк Пеньків. Молода зелень трав і дерев, сусідствує зі старими купами, минулорічним листям (біля джерела Віри)», - написав він. 

У парку повним ходом йде очищення озер, але хід очищення затягнутий і погано організований. «Так, шосте (верхнє) озеро погано почистили з боку джерел. Але водночас, п'яте (крайнє) озеро почистили і облагородили непогано», - зазначив Панченко.

Аварійні сходи в східній частині парку, що неподалік від Посольства США, дуже в плачевному стані і колись обваляться, зазначив він.

Активіст також звернув увагу на те, що смітник для роздільного сміття (сухого і органічного) забився по вінця і люки заблокували. «Так і стоїть, заростаючи травою. Коли я звертався з приводу цієї проблеми, мені сказали, що смітник не стоїть на балансі в жодної організації (!)» - повідомив Панченко.

«Кафе «Біля Яру». Минулого року розрили тут землю, щоб замінити труби. Розламали пішохідну доріжку, що веде в парк і так досі не відновили (моє звернення П-10708). Натомість залишили звалене будівельне сміття прямо біля дитячого майданчика», - обурюється чоловік.

На його думку, на парк Нивки «звертають увагу в останню чергу, а фінансують за залишковим принципом». 

Читайте також матеріал «Главкома» Технології передвиборного обману. Як жителям Києва наснився казковий парк

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: