Пожежа у Подільському районі: вогнеборцям вдалося локалізували вогонь (фото)

Пожежа у Подільському районі: вогнеборцям вдалося  локалізували вогонь (фото)
Пожежа у Подільському районі
фото: ДСНС України, Telegram

У Києві сталася пожежа неподалік Почайної. Дим було видно з Поштової площі

У Києві сталася пожежа у Подільському районі. Про це повідомляє Київська міська держадміністрація.  

Пожежа  у Подільському районі
Пожежа у Подільському районі
фото: ДСНС України, Telegram

За інформацією Департаменту муніципальної безпеки КМДА, о 17:19 вогнеборці локалізували пожежу, що сталася у складському приміщенні.

Повідомдяється, що на місці працюють підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій і рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку».

У ДСНС Києва підтвердили, що горить двоповерхова складська будівля на вулиці Електриків.  Площа займання становить близько 400 кв метрів. На місці працюють рятувальники, постраждалих попередньо немає.

У ДСНС України повідомили, що рятувальники нині ліквідовують пожежу. Палає двоповерхова складська будівля, вогонь розповсюдився на сусідні склади. Орієнтовна площа складає 500 кв. м.

Нагадаємо, 2 липня у Голосіївському районі столиці спалахнула пожежа в будинку, там загорівся утеплювач. Про це повідомляє ДСНС.

Попередньо відомо, що сталося загоряння утеплювача з розповсюдженням полумʼя на веранду багатоповерхівки на площі 70 кв. м. Наразі інформації щодо жертв немає. Пожежу намагалися загасити 38 вогнеборців. О 23:03 загоряння було ліквідовано.

До слова, раніше на вулиці Миколи Закревського у Деснянському районі Києва загорілося складське приміщення. За інформацією Департаменту муніципальної безпеки, орієнтовна площа пожежі – 2000 м.кв.

Читайте також: Вибухи гаджетів під час блекаутів. Рятувальники попереджають про небезпеку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: