Siemens запускає в Китаї проект екологічно чистого водню

Siemens запускає в Китаї проект екологічно чистого водню

Яньцин, міський округ Пекіна

 

Фото: Аgoda.com

Проект повинен бути запущений до 2022 року

Siemens Energy і Beijing Green Hydrogen Technology Development, дочірня компанія China Power International Development, підписали меморандум з розробки системи виробництва водню за допомогою електролізу для мережі водневих заправних станцій в окрузі Яньцин в Пекіні, - повідомляє H2 View

Система виробництва зеленого водню в районі Яньцин, де 15-16 лютого 2022 року має відбутися етап кубка світу з гірськолижного спорту (зокрема - змагання в швидкісному спуску серед чоловіків) допоможе гарантувати постачання екологічно чистого енергоносія громадському водневому транспорту округу. 

«Сприяння застосуванню і розвитку водневої інфраструктури має велике значення для Китаю у створенні сучасної та чистішою енергетичної системи. Ми вносимо важливий внесок в боротьбу з потеплінням клімату і скорочення викидів вуглецю», - заявив в ході підписання меморандуму генеральний директор Siemens Energy Крістіан Брух.

В даний час проведення змагань з гірськолижного спорту під питанням через пандемію коронавируса. Однак в будь-якому випадку за сприяння німецького промислового гіганта округ отримає сучасні водневі автозаправні станції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: