Бурбак розповів, що відмовляв родину брата залишатися в Криму

Бурбак розповів, що відмовляв родину брата залишатися в Криму
Керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак каже, що не поділяє рішення брата залишатися в Криму
Фото: censor.net.ua

Максим Бурбак розказав, що його брат офіційно перетинає державний кордон України, щоб відвідувати батьків та не втрачати зв`язків з друзями та близькими

Керівник фракції «Народного фронту» Максим Бурбак розповів, що збройна агресія і окупація Криму пройшла і через нашу родину.

«Війна, яку на нашу землю привели медведчуки, портнови і януковичі, принесла трагедію у дім багатьох родин. Смерті, каліцтва і розірвані долі. Майже кожен українець вже щось віддав цій війні за нашу незалежність. Збройна агресія і окупація Криму пройшла і через нашу родину», - написав Бурбак у Facebook.

Він нагадав, що юрист Януковича Портнов, «який переховується від правосуддя, повідомив давно відомий факт - родина мого брата Олексія Бурбака мешкає в Криму»: «Так, це наш родинний біль. Збройна агресія і окупація Криму пройшла і через нашу родину».

За словами Бурбака, одразу після початку окупації він особисто вмовляв дружину брата з дітьми переїхати до батьків, «пропонував добре подумати»: «Однак, вона не змінила своїх намірів. Мій брат Олексій залишився разом з сім‘єю. Це була дуже непроста ситуація у сім‘ї мого рідного брата. Це велика печаль для наших батьків і для мене особисто».

«Мій брат офіційно перетинає державний кордон України, щоб відвідувати наших батьків та не втрачати зв`язків з друзями та близькими», - повідомив Максим Бурбак.

Він наголосив, що сім‘я його брата самостійна у рішеннях щодо власного побуту і майбутнього: «Це було їхнє власне рішення. І я його абсолютно не поділяю».

«Я робив і робитиму все для перемоги України у війні за свою незалежність. Так само я вірю, що наші сім`ї возз‘єднаються і над Донбасом і Кримом скоро знову замайорить синьо-жовтий прапор, а портнови і медведчуки сидітимуть на лаві підсудних за зраду України», - написав Бурбак.

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко ввів санкції проти 848 росіян та майже 300 компаній, причетних до агресії РФ.

Крім того, 20 березня Порошенко доручив прискорити закупівлю нових Javelin.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: