Довгожителя серед експрезидентів США Картера виписали з лікарні

Довгожителя серед експрезидентів США Картера виписали з лікарні
Джиммі Картер обіймав посаду президента США з 1977 до 1981 роки

95-річний Картер впав в своєму будинку і був госпіталізований з переломом кісток тазу

Колишній президент США Джиммі Картер покинув лікарню після лікування перелому.

Про це повідомляє CNN в своєму Twitter.

Як зазначається, після виписки з медичної установи він планує продовжити реабілітацію у себе вдома в Плейнсі, розташованому в штаті Джорджія.

До цього стало відомо, що 95-річний Картер впав в своєму будинку і був госпіталізований з переломом кісток тазу.

аніше повідомлялося, що Джиммі Картер, який обіймав посаду президента США з 1977 до 1981 рр., побив рекорд довгожительства серед американських лідерів.

До слова, спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі випустила інформаційний бюлетень про імпічмент президента Дональда Трампа.

Колишній посол США в Україні Марі Йованович, яка очолювала дипвідомство у Києві в 2016-2019 роках, заявила про тиск з боку президента США Дональда Трампа та Держдепу з метою її звільнення з посади.

Як повідомлялось раніше, посол Сполучених Штатів Америки в ЄС Гордон Сондленд виступив за зачиненими дверми перед комітетом Палати представників у рамках розслідування імпічменту Трампа.

Нагадаємо, міненергетики США відмовилося надавати конгресменам з Демократичної партії документи для процедури імпічменту Дональда Трампа, оскільки йдеться про конфіденційні повідомлення представників виконавчої влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: