Дружина Кожари взяла вину на себе і розказала свою версію убивства Сергія Старицького

Дружина Кожари взяла вину на себе і розказала свою версію убивства Сергія Старицького
Дружина ексглави МЗС Леоніда Кожари Марина Козерод стверджує, що це вона скоїла випадкове вбивство

«Я намагалася забрати пістолет і давила Сергію на руку», - переконує 41-річна Марина Козерод, заслужений майстер спорту України з боксу

Дружина колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари Марина Козерод зізналася у випадковому вбивстві медіа-менеджера Сергія Старицького. Відома у минулому боксерка запевняє, що її чоловік не винен у загибелі бізнесмена.

Про це Марина Козерод розповіла в інтерв’ю kp.ua.

«Коли я зайшла на кухню, Сергій (Старицький, ред) вже ходив з пістолетом в руці, Льоня (Кожара, - ред.) в цей час був нагорі, в туалеті», - пригадує вечір убивства 41-річна дружина ексглави МЗС.

На запитання, чому вона начебто вирішила відібрати пістолет у бізнесмена, Козерод відповіла:

«Я злякалась. Кажу: Сергійку, ви куди зібралися, додому пора, покладіть пістолет. А він щось невиразне бурмоче, розібрала тільки, що хоче вийти у двір, влаштувати салют. Я кажу, який салют, що люди скажуть. Пістолет же бойовий. Стала до нього обличчям, щоб він мене зрозумів. Навіть не знаю, розумів - не розумів. Я намагалася забрати пістолет, я не виривала його, я тиснула Сергію на руку. Я до себе, а він на себе. Я другою рукою... Він слабшає, падає і постріл. Я пістолет руками не чіпала», - запевняє жінка.

Також вона визнала, що «ніхто і ніколи» не перевіряв її версію щодо ненавмисного вбивства. Також покази Козерод не досліджувалися на слідчому експерименті.

Як відомо, наприкінці березня під час судового засідання захист ексміністра заявив, що дружина Кожари зізналася у випадковому вбивстві.

27 березня суд застосував до Кожари запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 14 млн 83 тисячі 400 грн до 25 травня.

Нагадаємо, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Раніше в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням. 

Загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: