Експрем‘єр Гончарук заявив, що Зеленського вводять в оману

Експрем‘єр Гончарук заявив, що Зеленського вводять в оману
Експрем‘єр Олексій Гончарук заявив, що Володимира Зеленського вводять в оману

Гончарук вважає, що Зеленського помістили в інформаційний карантин

Колишній прем’єр-міністр Олексій Гончарук, описуючи перший рік президентства Володимира Зеленського, повідомив, що президента помістили в інформаційний карантин.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Гончарук розповів, що командаглави держави складалася з 3 типів людей: за зміни, за президента і за себе.

«Перший тип членів команди просував ідеї та боровся за зміни. Зараз їх залишилось дуже мало. Другий тип людей турбувався найперше за те, щоб не нашкодити президенту. Це найближчі до нього люди. Майже сім’я. Третій тип людей — пристосуванці, які використали президента як соціальний ліфт. Вони уникають «непопулярних тем», будують або свої годівнички, або відпрацьовують чи нарощують собі «рейтинг». Таких переважна більшість», —повідомив він.

Гончаруку здається, що Зеленського «помістили в інформаційний карантин».

«Його продовжують вводити в оману, що спонукає до прийняття суперечливих рішень. Сподіваюсь, найближчим часом він зможе розібратися в ситуації», — вважає експрем‘єр.

Він зазначив, що наразі спостерігається відсутність системного підходу до будування відносин між державою та українцями.

«Влада повинна керуватись не міфічними обіцянками, а крок за кроком будувати єдиний механізм задля добробуту людей та економічної стабільності країни. По-іншому це не працює, по-іншому ми маємо тільки зростання безробіття, підрив економіки та втрату довіри на міжнародній арені»,— підкреслив Гончарук.

Нагадаємо, що на Кабмін Гончарука завели справу за недбалість у боротьбі з коронавірусом

Повідомляється, що 31 січня і 8 лютого 2020 року секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на адресу прем'єра Гончарука направив листи про необхідність заборони на експорт і реекспорт продукції, яка прямо або побічно може бути використана в боротьбі з COVID-19.

Як повідомлялося, 4 березня на позачерговому засіданні Верховна Рада проголосувала за відставку прем’єр-міністра Олексія Гончарука. За його відставку проголосували 353 депутати.

Того ж дня депутати проголосували за призначення прем’єр-міністром Дениса Шмигаля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: