Генпрокуратура і адвокат Саакашвілі назвали різні дати суду у справі політика

Генпрокуратура і адвокат Саакашвілі назвали різні дати суду у справі політика
Суд

У Генпрокуратурі кажуть, що суд може відбутися вже у суботу

Генеральна прокуратура прогнозує, що суд з обрання міри запобіжного заходу для екс-президента Грузії, лідера «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі може відбутися вже у суботу, 9 грудня. Відповідну заяву у Facebook зробила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

«Затримання (Саакашвілі – ред.) було ввечері. Суд на наступний день (у суботу – ред.)», - написала вона у коментарях до свого допису щодо перебігу справи Саакашвілі.

У свою чергу, захист Саакашвілі заявляє про ймовірність суду у понеділок, 11 грудня. Про це у коментарі «Громадському» повідомив один з адвокатів Саакашвілі Павло Богомазов.

«За попередньою інформацією, швидше за все він (Михайло Саакашвілі – ред.) на вихідних буде перебувати в ізоляторі тимчасового тримання. І я так думаю, що справа в Печерському суді буде розглядатись в понеділок. Це те, що мені сказав слідчий», — сказав адвокат.

Ввечері 8 грудня стало відомо, що лідера партії «Рух нових сил» Михайла Саакашвілі затримали.

В поліції повідомили, що затримання проводилося в Солом’янському районі м. Києва. 

Затримання сталося на квартирі діючого співробітника поліції.

За словами генерального прокурора Юрія Луценка Саакашвілі помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Затриманий екс-очільник Одеської ОДА Михайло Саакашвілі заявив про початок голодування.

Раніше повідомлялося, що допит затриманого Михайла Саакашвілі (лідер «Руху нових сил»), який тривав в присутності його адвокатів, завершено.

Прокурори готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту із носінням електронного браслету.

Колишній начальник поліції Луганської області Юрій Покиньборода підтвердив, що лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі був затриманий у нього вдома.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: