Геращенко пояснила, звідки взявся фейк про ролик Зеленського

Геращенко пояснила, звідки взявся фейк про ролик Зеленського

Ролик Зеленського на НСК «Олімпійський», як виявилося, знімали місцеві продакшн

Ірина Геращенко спершу опублікувала пост про причетність до зйомок ролика Зеленського російської компанії, а згодом видалила свій пост із фейком

Дорогий і пафосний ролик кандидата у президенти Володимира Зеленського про дебати на НСК «Олімпійський», як виявилося, знімали місцеві продакшн.

Про це написала у Facebook перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко, яка до цього спершу опублікувала пост про причетність до зйомок ролика Зеленського російської компанії, а згодом видалила свій пост із фейком.

«До фейків і аферистів ставлюся негативно. Тому фейки видаляю і визнаю, якщо був фейк. Буду рада, якщо цього золотого правила дотримуватимуться і опоненти», - зазначила Геращенко.

Щодо ролика Зеленського вона пояснила: «РФ-компашки просто відразу радісно його залили собі і позначили свого фаворита на українських виборах. Юристка Ольга Деркач, професіонал в авторському праві зазначила, що фіктивний правовласник - робот, який автоматом забиває авторські права на весь контент який був використаний у новинах РФ».

Нагадаємо, напередодні кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що планує влаштувати шоу-дебати на стадіоні з чинним президентом Петром Порошенком. При чому озвучив кілька своїх умов, зокрема, що захід має пройти на НСК «Олімпійський».

Натомість «Олімпійський» заперечив проведення дебатів на стадіоні.

У БПП відповіли на заклик Зеленського: Порошенко не буде зустрічатись на стадіоні.

Петро Порошенко влаштував у Telegram голосування щодо дебатів із Зеленським.

Суспільне телебачення має технічну можливість провести трансляцію з НСК «Олімпійський», але «слово за ЦВК».

Порошенко заявив, що «дебати можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах», але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК «Олімпійський».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: