Герасим’юк запевняє, що хотіла звільнитись з Нацради ще минулого року

Герасим’юк запевняє, що хотіла звільнитись з Нацради ще минулого року
Ольга Герасим’юк

Я ще в грудні її поклала заяву голові, просто тоді це не стало предметом публічного обговорення - Герасим’юк

Заступник голови Нацради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим’юк, яка минулого тижня подала заяву на звільнення, у інтерв’ю «Главкому» зазначила, що хотіла звільнитись ще минулого року.

«Раніше я справді не виносила на загал наших внутрішніх протиріч, бо довго сподівалася на врегулювання співпраці в колегіальному органі. На всі вдавані здивування колег змушена сказати – це не перша моя заява про відставку. Я ще в грудні її поклала голові, просто тоді це не стало предметом публічного обговорення. Всі це дуже добре знають, як і знають, що проблему кулуарного ухвалення рішень я піднімала регулярно», - пояснила Герасим’юк.

 Нагадаємо, минулого тижня Ольга Герасим’юк заявила, що йде з Національної ради з питань телебачення та радіомовлення та надала ЗМІ фотокопію своєї заяви. У ній журналістка пише, що в Нацраді «створено неприйнятні для незалежної регуляторної діяльності умови». «Склалася негативна морально-етична атмосфера, що унеможливлює прозоре колегіальне ухвалення рішень, які би сприяли розвитку та зміцненню інформаційної сфери в державі. Робота незалежного регулятора помітно політизується. Стало можливим поширення з Національної ради офіційним шляхом спотвореної та зманіпульованої інформації, яка носить наклепницький характер», – зазначає Герасим’юк.

 За словами Герасим’юк, це вже не перша її заява про звільнення. Останньою краплею стали звинувачення п’яти членів Нацради на адресу одного з її членів Олега Черниша. Наразі стоїть питання продовження ліцензій телеканалам «1+1» та «Інтер», і більшість підозрює Черниша в лобіюванні інтересів «Інтера».

Більше читайте в матеріалі «Главкома»: Ольга Герасим’юк: У Нацради немає підстав не продовжувати ліцензію «Інтеру»

 Також читайте:

«Інтер» проти всіх. Як виконуються квоти на телебаченні

  Сергій Костинський: За показ «Іронії долі…» Нацрада буде застосовувати санкції 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: