Мураєв втішений: Більша частина глядачів «каналів Медведчука» перейшла на «Наш»

Мураєв втішений: Більша частина глядачів «каналів Медведчука» перейшла на «Наш»
Мураєв забирає на свій канал журналістів Newsonе, Zik та «112»
Фото: Главком

Власник телеканалу «Наш» переконує, що його ефір відкритий для всіх політичних сил

Із закриттям телеканалів «112», NewsOne та ZiK значна частина телеглядачів перейшла на канал «Наш». Про це в інтерв’ю Главкому розповів власник цього каналу, депутат Харківської облради двох скликань, народний депутат України VII і VIII скликань Євгеній Мураєв.

«Я глибоко засмучений тим, що народився прецедент, коли можна порушувати закон і позбавляти когось прав. Я дуже добре знаю журналістів Newsonе, Zik та «112» – вони професійні і близькі мені по духу люди. Ми поступово забираємо з тих каналів людей, і кого можемо – працевлаштовуємо. Все-таки професіоналів на ринку мало. Але не можна не констатувати, що з закриттям трьох каналів значна частина телеглядачів перейшла на канал «Наш», а не якийсь інший. Приросли ми, «Україна 24» і великі ефірні телеканали», – розповів Мураєв.

Він зазначив, що наразі «Наш» у рейтингу новинних каналів на першому місці, а на другому – «Прямий».

«Наш телеканал дуже демократичний і наші двері відкриті для всіх. Зрозуміло, що для мене антагоністом є ОПЗЖ, а втім, їхні представники є в моєму ефірі – Бойко, Шуфрич, Павленко. У нас є Шарій, «порохоботи», представники «Батьківщини». До нас не ходить «Голос», боїться ходити «Європейська солідарність», бо розуміють, що теплої ванни їм не буде, а всі інші політичні сили є», – розповів Мураєв.

Він додав, що контент на телеканалах Козака–Медведчука сам і прописав, як ідеологію партії «За життя»: рецепт виходу з-під зовнішнього управління, повернення суверенітету, припинення війни, розвитку економіки. «До нас просто повернулися наші глядачі. А люди, за сприяння яких Росія запроваджувала санкції проти мене, Вадима Новинського, Михайла Добкіна, за іронією долі отримали санкції від власної країни», – підсумував Мураєв.

Нагадаємо, у 2018 році в парламентській на той момент партії «Опозиційний блок» почався розкол. У листопаді того року співголова «Опоблоку» Юрій Бойко й лідер партії «За життя» Вадим Рабинович оголосили про створення об’єднання «Опозиційна платформа – За життя», до якого приєднався й Медведчук. У 2018 році Мураєв оголосив про створення своєї власної партії, яку назвав «Наші». Також тоді запустив новий канал.

У 2018 році Росія розширила санкційний список проти України. Під санкції потрапили зокрема Євген Мураєв, брати Добкіни, Олександр Вілкул та Вадим Новинський. Мураєв розповів, що перебуває під російськими санкціями з подачі «людини в овечій шкурі» Віктора Медведчука.

У лютому 2021 року за рішенням РНБО на нардепа від ОПЗЖ, проросійського політика Віктора Медведчука наклали санкції, заблокувавши роботу трьох його телеканалів – «112 Україна», ZIK та NewsOne. Блокування телеканалів сталося на підставі дій правоохоронних органів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: