Німець щодня прибирає береги Дністра після відпочивальників (фото)

Німець щодня прибирає береги Дністра після відпочивальників (фото)
Чоловік часто приїжджає до України
Фото: Наталя Цимбалюк/Facebook

Німець оселився з наметом неподалік Дністра, де щоранку очищає береги річки від сміття, що залишили українці

Сміттєвий колапс проблема, яка характерна для всієї України. Нещодавно показовий випадок трапився на Буковині. Тут чоловік щодня розпочинає свій ранок із прибирання берега Дністра, де відпочиває з сім’єю. Це іноземець з Німеччини, який часто приїжджає до України, бо його дружина є українкою, яка родом із цих місць. Про це повідомила очільниця міста Новодністровськ на сторінці у Facebook Наталя Цимбалюк.

Відомо, що німець оселився з наметом неподалік Дністра й щоранку, прокинувшись, йде прибрати за відпочивальниками, які безсоромно залишають після себе купи непотребу.

Мер міста уточнила, що, ймовірно, головними забруднювачами є саме купальники, тоді як підприємці сміття прибирають. Крім того, тут за чистотою стежать комунальники.

Фото: Наталя Цимбалюк/FacebookФото: Наталя Цимбалюк/Facebook

Додамо, що в Угорщині скаржаться на тонни сміття в річці Тиса. Там стверджують, що відходи потрапляють в країну з України та Румунії.

А торік у червні в Угорщині показали тонни сміття на річці Тиса, яке теж пливло з України.

Нагадаємо, що під час цьогорічних обстежень територій басейну річок Тиса, Уж, Латориця та їх приток на території Закарпатської області працівники Держекоінспекції виявили 42 несанкціонованих сміттєзвалища.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: