Новинський заявив, що одужав від коронавірусу

Новинський заявив, що одужав від коронавірусу
Депутат Вадим Новинський розповів про одужання від коронавірусу

Сьогодні Новинський отримав негативний ПЛР-тест на коронавірус

Народний депутат Вадим Новинський заявив, що вже одужав від коронавірусної хвороби Covid-19.

Про це він повідомив у Facebook.

За його словами, 4 травня він отримав негативний ПЛР-тест на коронавірус.

«Після проведеного обстеження висновок лікарів однозначний: я абсолютно здоровий», — написав він.

Він подякував усім, хто підтримував його у цей час – молитвами та добрим словом. Крім того, побажав швидкого одужання й іншим хворим.

«Бажаю якнайшвидшого одужання всім, хто також захворів і сьогодні теж бореться з коронавірусом», – написав Вадим Новинський.

Як повідомлялось, покровитель РПЦ в Україні, нардеп Новинський визнав, що у нього 15 квітня теж виявили коронавірус.

Російський бізнесмен Вадим Новинський, який у 2012 році отримав українське громадянство від Віктора Януковича, завжди був спонсором УПЦ (МП) та її неофіційним куратором. Згодом Новинський очолював кампанію проти отримання Томосу Помісної української церкви. Зокрема у 2018 році він стверджував, що у Константинополі не розглядалося українське питання.

Новинський влітку 2018 року перебував у складі делегації УПЦ Московського патріархату, яка тоді прибула до Стамбулу для зустрічі зі Вселенським патріархом Варфоломієм. Тоді переговори представників РПЦ в Україні та Вселенського патріархату тривали понад шість годин.

Нагадаємо, що на початку квітня у настоятеля Києво-Печерської лаври, митрополита РПЦ в Україні Павла виявили коронавірус. 

За кілька днів до того Павло провів службу, на якій були присутні очільник РПЦ в Україні Онуфрій, митрополит РПЦ в Україні Антоній (Паканич), олігарх і нардеп Опозиційного блоку Вадим Новинський. Також там був присутній перший заступник глави Офісу президента України Сергій Трофімов, який займається питаннями релігії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: