Племінниця Трампа поставила під сумнів його психічне здоров'я

Племінниця Трампа поставила під сумнів його психічне здоров'я

Племінниця президента США підкреслює, що самозакоханість господаря Білого дому не дозволяє йому тверезо дивитися на речі

Племінниця президента США Дональда Трампа Мері Трамп в своїй новій книзі виступила з твердженням, що американський лідер із-за негативного впливу сім'ї позбавлений здатності співпереживати іншим людям і страждає від безлічі комплексів. 

Такі висновки жінці дозволив зробити її докторський ступінь з клінічної психології.

«У Трампа є всі дев'ять клінічних ознак самозакоханості. Патології Дональда носять комплексний характер, а його поведінка часом настільки незрозуміла, що для того, щоб поставити точний і зважений діагноз, необхідне було б проведення цілого набору психологічних і нейрофізіологічних тестів, на які він ніколи не погодиться», - зазначає Мері Трамп в своїй книзі.

Племінниця президента США підкреслює, що самозакоханість господаря Білого дому не дозволяє йому тверезо дивитися на речі і приймати рішення, виходячи з ситуації, що складається, або керуючись чіткою стратегією.

Нагадаємо, брат Трампа намагався через суд заблокувати випуск ще однієї книги про американського президента.

До відома, 20 червня суд дозволив публікацію книги екс-радника президента США з національної безпеки Джона Болтона, незважаючи на спроби адміністрації президента країни домогтися заборони на оприлюднення мемуарів.

Раніше повідомлялося, що адміністрація США виступає проти публікації деяких глав книги колишнього радника з нацбезпеки, так як в її тексті міститься засекречена інформація.

Нагадаємо, у рукописі ще неопублікованої книги спогадів Джона Болтона йдеться про те, що Трамп особисто пов'язував припинення військової допомоги Україні з розслідуванням проти колишнього віце-президента Джо Байдена.

За інформацією ЗМІ, президент США Дональд Трамп особисто розпорядився заблокувати публікацію книги ексрадника з нацбезпеки Джона Болтона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: