Ситуація на Донбасі: кількість обстрілів зросла

Ситуація на Донбасі: кількість обстрілів зросла
Найбільше вибухів лунає в Луганській області.

ОБСЄ зафіксувала майже пів тисячі порушень

Організація з безпеки і співробітництва в Європі зафіксувала 464 порушення припинення вогню на Донбасі. Найбільше вибухів пролунало в Луганській області. Такі дані звіту СММ ОБСЄ за 7 липня.

328 порушень режиму припинення вогню, включаючи 161 вибух, було на Луганщині. З них 1 розрив боєприпасу і 160 вибухів невизначеного походження. Неспокійно на півдні і півночі від Попасної, а також поблизу ділянки розведення в районі н.п. Золоте.

У Донецькій області зафіксували 136 порушень режиму припинення вогню, в тому числі 7 вибухів (1 розрив боєприпасу і 6 вибухів невизначеного походження). Більшість порушень сталися в районі Донецької фільтрувальної станції та біля Широкиного.

Нагадаємо, російсько-окупаційні війська на Донбасі готуються до можливих бойових дій. Про це свідчить те, що окупанти розміщують озброєння за межами виділених місць його зберігання.

А за минулу добу на сході зафіксували 334 обстріли за добу.

У понеділок, 5 липня, внаслідок обстрілу бойовиків у зоні ООС загинув майор Богдан Бродовський. Він служив у 93-й ОМБр «Холодний Яр».

Також стало відомо імʼя бійця 58-ї конотопської бригади, що 26 червня загинув під час обстрілу українських позицій поблизу Пісків. Від обстрілів окупантів загинув старший солдат Андрій Гонар.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: