«Слідкуйте за словами»: експрезидент РФ Медведєв погрожує Франції війною

«Слідкуйте за словами»: експрезидент РФ Медведєв погрожує Франції війною
Мєдвєдєв: «Не забувайте, що економічні війни в історії людства часто переростали в справжні»

Російські агресори збираються відповісти на європейські санкції війною?

Колишній президент РФ і нинішній заступник Голови Ради Безпеки Російської Федерації Дмитро Мєдвєдєв погрожує війною Франції.

Так, він написав у Twitter: «Там якийсь французький міністр сьогодні сказав, що вони оголосили нам економічну війну. Слідкуйте за своїми словами, панове! І не забувайте, що економічні війни в історії людства часто переростали в справжні».

Як відомо, європейські союзники підтримали Україну в обороні від окупаційних військ Російської Федерації. Вони наклали на РФ безліч санкцій, які знищують добробут країни. Наприклад, нещодавно стало відомо, що компанія «Північного потоку-2» має намір оголосити про банкрутство через введені обмеження.

.png_09

Раніше міністр економіки Франції Брюно Ле Мер заявив, що Франція налаштована вести «тотальну економічну і фінансову війну» проти Росії, доки Володимир Путін не припинить реалізовувати свої наміри щодо України.

«Ми збираємося вести повну економічну та фінансову війну проти Росії... Російський народ також заплатить за наслідки», цитує видання французького міністра економіки.

За його словами, готується новий етап економічних санкцій, «якщо буде потрібно».

«Ми вже бачимо наслідки. Бойова скриня Путіна вже майже знищена. Ми спричинимо колапс російської економіки», сказав міністр.

Дипломати десятка країн на знак протесту агресії Росії покинули залу Радбезу ООН з прав людини у Женеві перед виступом глави МЗС РФ Сергія Лаврова.

Нагадаємо, після оголошення президентом РФ Володимиром Путіним військової операції в Україні, розпочався масований обстріл об’єктів військової інфраструктури у різних містах.

Вже відомо, що Росія вторглася в Україну з території Білорусі. Прикордонники повідомляють, що російські війська атакували Україну у п'ятьох областях і з окупованого Криму.

Станом на 12 годину від рук окупанта загинуло понад 40 військових ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: