«Слуга народу» поїхав до невизнаного президента Лукашенка (відео)

«Слуга народу» поїхав до невизнаного президента Лукашенка (відео)
Нардеп від «Слуги народу» Євгеній Шевченко та Олександр Лукашенко
Фото: Белта

Народний депутат Шевченко зізнався, що давно мріяв про зустріч із Лукашенком

Нардеп партії «Слуга народу» Євгеній Шевченко приїхав на зустріч до невизнаного президента Білорусі Олександра Лукашенка в Палац Незалежності в Мінську. Шевченко заявив, що завжди мріяв про таке знайомство, повідомили в пресслужбі Лукашенка.

Зазначається, що зустріч відбулася у кабінеті білоруського президента.

Вітаючись, Лукашенко сказав, що йому приємно познайомитися з нардепом: «Виявляється, є в Україні ще люди, які поважають білорусів». На що Шевченко відповів, що йому велика честь познайомитися, і він про це давно мріяв.

«Дуже важлива ця наша зустріч, як такий добрий сигнал. Я сподіваюся, що це буде добрим сигналом, виходячи з того, що я знаю про вас і вашу позицію щодо українсько-білоруських відносин і взагалі стосовно Білорусі», – сказав Лукашенко.

Нагадаємо, на президентських виборах у Білорусі, за даними ЦВК, вшосте переміг Олександр Лукашенко. Виборчий штаб Світлани Тихановської не визнав офіційні підсумки голосування. Сама опозиціонерка виїхала з країни до Литви після подання скарги до ЦВК. Україна не визнає Лукашенка як президента Білорусі.

Раніше Олександр Лукашенко анонсував зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним у Москві 22 квітня.

Раніше зʼявився фільм-розслідування під назвою «Золоте дно», присвячений статкам Лукашенка. Раніше повідомлялося про те, що глава Білорусі окрім резиденцій у себе на батьківщині володіє віллою у Підмосковʼї.

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що на нього і його дітей готували замах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: