Справа Бабченка: Адвокат пообіцяв назвати прізвище спецслужбовця, який нібито допомагав Герману

Справа Бабченка: Адвокат пообіцяв назвати прізвище спецслужбовця, який нібито допомагав Герману
Організатор «вбивства Бабченка» Борис Герман

Наразі відомо, що людину зі спецслужби, яка допомагала Герману, звати Дмитром

У понеділок, 11 червня, адвокат Бориса Германа Євген Солодко планує озвучити прізвище людини зі спецслужби, до якої нібито звернувся його підзахисний після того, як отримав замовлення від російського знайомого.

Про це в ефірі Громадського радіо сказав Солодко.

«У мене є дані про нього, але я їх озвучу в понеділок», — сказав адвокат.

Наразі відомо, що людину зі спецслужби, яка допомагала Герману, звати Дмитром. За версією самого Германа, Дмитро — його давній знайомий. Герман стверджує, що звернувся до нього одразу після того, як отримав замовлення з Росії про вбивство низки людей в Україні.

«Після того, як список був переданий Дмитру, ситуація трохи заспокоїлася. Потім Дмитро сказав, що вбиства не буде і що він сам цю ситуацію локалізує. І Боря абсолютно спокійно збирався 30 травня вилетіти в Італію і повернутися 1 червня. Слідство це підстверджує, бо зворотній квиток був знайдений, його пред’являли суду. Борис був упевнений, що з Бабченком нічого не відбудеться, нікуди втікати він не збирався», — сказав адвокат.

Нагадаємо, у четвер ввечері, 31 травня, суд заарештував Бориса Германа, підозрюваного в організації «вбивства» журналіста Аркадія Бабченка, на 60 діб.

У суді Герман назвав себе агентом СБУ, прокурор цю інформацію спростував.

Адвокат Бориса Германа повідомив, що його підзахисний є директором компанії з виробництва зброї - українсько-німецького СП «Шмайсер».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: