Столиця відновлює теплопостачання після атаки РФ: 300 будинків вже з опаленням

Столиця відновлює теплопостачання після атаки РФ: 300 будинків вже з опаленням
Сьогодні РФ вчергове завдала масованого ракетного удару по Україні
фото з відкритих джерел

Кличко крім того, що відновлення теплопостачання відбувається поетапно з урахуванням технічних особливостей мережі та обладнання

У 300 будинках столиці вже відновлене теплопостачання, яке постраждало через ракетні удари РФ. Про це зареєструвати мер Києва Віталій Кличко в Telegram.

«Вже відновили постачання тепла в 300 житлових будинках. Продовжуються роботи з перепідключення до інших теплогенераторів усіх споживачів, які залишилися без тепла. В основному це будівлі в центрі та на лівому березі столиці», – написав міський голова.

Кличко крім того, що відновлення теплопостачання відбувається поетапно з урахуванням технічних особливостей мережі та обладнання. При цьому додав, що через знеструмлення котелень капіталу більшу частину з них підключили до генераторів.

Сьогодні РФ вчергове завдало масованого ракетного удару по Україні. Внаслідок цього відбулося влучення в Голосіївському районі та у Святошинському районі Києва.

Як раніше почалося, у столиці внаслідок ракетної атаки виникли перебої з теплопостачанням , частина киян залишаються без опалення. 

Читайте також:  Окупанти випустили по Україні понад 80 ракет: яка ситуація в регіонах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: