У Хмельницькому автобус збив двох дітей на переході

У Хмельницькому автобус збив двох дітей на переході
У МВС наголосили, що діти переходили нерегульований перехід
Фото: Нацполіція

Дівчинку з переломами госпіталізували, а хлопчикові надали медичну допомогу без госпіталізації

Сьогодні вранці у Хмельницькому маршрутний автобус скоїв наїзд на двох дітей. Одну дитину госпіталізували з переломами.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

Інцидент стався у п’ятницю 13 листопада о 8 ранку на вулиці Кам'янецької. Автобус MAN під керуванням 36-річного водія скоїв наїзд на восьмирічну ученицю третього класу і дев’ятирічного четверокласника, які переходили нерегульований перехід.

«Дівчинку з переломами госпіталізували в Хмельницьку міську дитячу лікарню, а хлопчикові надали медичну допомогу без госпіталізації. Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав», - повідомили в поліції.

За даним фактом відкрили справу за ч. 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

До слова, Кабмін зобов’язав пішоходів мати на одязі світлоповертальні елементиЦі елементи обов’язкові для пішоходів, які рухаються проїжджою частиною або узбіччям.

Нагадаємо, сьогодні в Києві таксі влетіло в зупинку. В результаті загинули двоє людей, ще двоє - отримали травми. За попередньою інформацією правоохоронців, водій заснув за кермом. Також з’явилось відео, як таксист, що зніс людей на зупинці, ганяє по Києву.

Напередодні у Львові водій збив школярів на пішоходному переході і втікВід удару дітей розкидало в різні боки, а водій просто пролетів і зник у невідомому напрямку.

10 листопада в Одесі біля ТРЦ «Сіті-Центр» на проспекті Небесної Сотні автомобіль Toyota врізався в зупинку громадського транспорту, де були люди. Чотирьох постраждалих, у тому числі двох підлітків, доставили до лікарні.

Також у Харкові на проспекті Науки в суботу, 7 листопада, автомобіль збив 4 людей, які стояли на острівці безпеки посеред пішохідного переходу. Як повідомлялося, водій, який у Харкові на «острівці безпеки» збив пішоходів, мчав зі швидкістю до 120 км/год і виявилося, що він нещодавно вийшов із СІЗО під заставу в 105 тисяч гривень. Кермувальника затримували, бо він вчинив напад на дівчину.

30 жовтня близько 16 години сталася масштабна ДТП на Майдані Незалежності. Внаслідок наїзду автівки на зупинку двоє людей загинули і декілька отримали травмиПоліція згодом виклала відео з початком моторошної ДТП на Майдані.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: