В Одесі суд покарав лівійця, який на електросамокаті збив велосипедиста

В Одесі суд покарав лівійця, який на електросамокаті збив велосипедиста

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а велосипедист легкі тілесні пошкодження.

Фото: Depositphotos

Іноземець відбувся невеликим штрафом за скоєння ДТП

Приморський районний суд Одеси оштрафував на 850 грн громадянина Лівії за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на постанову від 10 серпня.

За даними адмінпротоколу, 8 липня о 10 год. 40 хв., лівієць, керуючи електросамокатом в Одесі по Французькому бульвару, не вибрав безпечної швидкості руху та скоїв зіткнення з велосипедистом. У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження, а велосипедист легкі тілесні пошкодження.

Таким чином, іноземець порушив правила дорожнього руху, а саме не дотримався безпечної дистанції та безпечного інтервалу.

Під час судового засідання громадянин Лівії повністю визнав провину.

Окрім штрафу, порушник заплатить 454 грн судового збору.

Як повідомляв «Главком», у Запоріжжі водійку електросамоката оштрафували на 127 тисяч гривень за наїзд на пішохода на тротуарі. Суд визнав електросамокат транспортним засобом, який призначено для перевезення людей і (або) багажу, із встановленим на ньому спеціальним обладнанням чи механізмами. Водночас, Правила дорожнього руху забороняють їздити транспортним засобам по тротуарах і пішохідних доріжках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: