Вакарчук назвав три принципи нової політики

Вакарчук назвав три принципи нової політики
Вакарчук підкреслив, що партія «Голос» готова підтримувати Володимира Зеленського

Вакарчук хоче зробити так, щоб новий президент був підзвітний виборцям

Відомий український музикант і лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук розповів про основні напрямки політики партії «Голос», яка візьме участь у майбутніх парламентських виборах.

Про це Вакарчук заявив під час прямого ефіру «Свободи слова» на ICTV.

«Є три принципи нової політики для нас. Стара політика належала олігархам і, я вважаю, що це зневага до українського народу, що декілька людей мають доступ до годівниці і говорять, що нам всім робити», - зазначив він.

«Друге, це нова політика — зробити так, щоб новий президент був підзвітний виборцям. Третя річ – ставити державні інтереси вище, ніж власні, корпоративні, фінансові», - пояснив музикант.

Вакарчук підкреслив, що партія «Голос» готова підтримувати Володимира Зеленського.

«Нова політика – це не сліпа віра в президента, а це поняття, що треба зробити так, щоб новий президент був підзвітним людям і виборцям. В цьому сенсі ми готові підтримувати президента у всіх його позитивних реформах. Більше того, підштовхувати його і пропонувати ще більш радикальні реформи. Але раптом він буде зраджувати інтереси суспільства, то ми змусимо його відповідати перед виборцями. Для нас основним має бути добробут людей. Державні інтереси – понад усе. Все дуже просто», - резюмував Вакарчук.

Нагадаємо, 20 травня у Верховній Раді пройшла церемонія інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. 

На інавгурації Зеленського були присутні чотири президенти і весь уряд. 

Під час складання присяги на вірність українському народу Володимир Зеленський поклав руку на Пересопницьке Євангеліє - незмінний атрибут усіх президентських інавгурацій, які знала Україна. 

Зеленський склав присягу і став шостим президентом.

 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: