Вбивство Ноздровської. Стали відомі подробиці справи

Вбивство Ноздровської. Стали відомі подробиці справи
Ірина Ноздровська

Геращенко розкрив деталі розслідування резонансного вбивства

Поліцією дійсно затриманий підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської. Мотив вбивства - помста Ірині за її правозахисну діяльність. Про це у себе на сторінці у Facebook написав нардеп Антон Геращенко.

«Слідство відновило всю картину цього жахливого злочину по хвилинах», - зазначив він.

Геращенко підкреслив, що доказів для суду, починаючи від знаряддя злочину і закінчуючи щирим визнанням підозрюваного із зазначенням всіх деталей вбивства - більш ніж достатньо.

Як раніше повідомлялося, поліція затримала підозрюваного у вбивстві. 

Нагадаємо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Згодом поліція підтвердила, що правозахисницю знайшли мертвою у річці. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Як повідомив голова профспілки МВС Ілля Кива, правоохоронці розглядають основну версію вбивства Ноздровської, пов’язану з професійною діяльністю жінки

Слідство у справі про вбивство юристки допитало вже близько 50 осіб, а результати розтину ще чекає.

Затриманий колишній наречений убитої Ноздровської Віталій Сергеєв відмовився надати свідчення. Також Віталій пояснив, що його допитували як свідка, а не як підозрюваного, про що раніше заявив його батько.

2 січня на акції біля управління поліції Київщини вимагали знайти убивць Ноздровської, створити спеціальну групу для розслідування справи з найкращих слідчих.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: