Військові підбили підсумки роботи ППО: один літак, 12 БпЛА та п'ять крилатих ракет

Військові підбили підсумки роботи ППО: один літак, 12 БпЛА та п'ять крилатих ракет
Ворог посилив повітряний терор
фото з відкритих джерел

Другий день поспіль російський злочинний режим вдається до повітряного терору

За добу 26 березня Повітряні сили Збройних сил України збили один літак окупантів. Водночас ворог випустив 6 ракет по Львову, влучивши у базу зберігання пального та по території бронетанкового заводу. Про це повідомляє пресцентр командування Повітряних сил ЗСУ.

«Другий день поспіль російський злочинний режим вдається до повітряного терору – по мирних українських містах летять десятки крилатих та балістичних ракет. Пуски здійснюються із моря, суші та повітря із-за меж території України. Шість таких ракет російські окупанти сьогодні випустили по Львову, влучивши у базу зберігання пального та по території бронетанкового заводу», – йдеться у повідомленні.

«Ворог суттєво знизив авіаційну активність в повітряному просторі України і наносить масовані ракетні удари», зазначають у ПС ЗСУ.

Для проведення повітряної розвідки та дорозвідки об’єктів, по яких було нанесено удари ракет, окупанти активно використовують безпілотні літальні апарати різних типів, від оперативно-тактичного рівня – до квадрокоптерів, які дедалі більше знищуюся українською ППО, наголошують у ПС ЗСУ.

Потягом доби 26 березня, окрім згаданого літака, Повітряні сили знищили щонайменше 12 БпЛА різних типів та дві крилаті ракети.

Крім цього воїни однієї з бригад Десантно-штурмових військ із переносних ракетних комплексів збили три крилаті ракети, що несли смерть українцям.

Загалом за добу знищено:

  • 1 літак;
  • 12 БпЛА різних типів;
  • 5 крилатих ракет.

Нагадаємо, Збройні сили порахували знищені 25 березня ворожі літаки та крилаті ракети.

Як відомо, окупанти зазнали серйозних втрат і змінили стратегію в небі.

До слова, стало відомо, звідки російські літаки атакують Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: