Вовка не допустили до участі в конкурсі з відбору членів НКРЕКП

Вовка не допустили до участі в конкурсі з відбору членів НКРЕКП
Дмитро Вовк

Конкурсна комісія визнала недостатнім досвід роботи Вовка у сфері енергетики

Номінаційна комісія не допустила чинного голову Нацкомісії регулювання сфер енергетики і комунальних послуг Дмитра Вовка до конкурсу на обрання нових членів комісії.

Про це свідчать дані Номінаційної комісії.

Вовка не допустили до конкурсу на підставі норми закону про обов'язкову наявність у кандидата досвіду роботи протягом 5 років в сфері енергетики.

Вовк оскаржив рішення комісії. Скаргу чинного голови розглянули, однак відхилили.

Термін повноважень голови Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Дмитра Вовка, згідно з планом ротації членів регулятора, закінчується в травні 2018 року.

Як повідомлялося, Вовк подав документи на участь в конкурсі з відбору двох кандидатів до президії комісії. Вовк має намір зберегти займану посаду.

Минулого тижня конкурсна комісія з відбору нових членів НКРЕКП не допустила трьох претендентів, зокрема і діючого голову НКРЕКП Дмитра Вовка до участі в конкурсі через невідповідність нормі закону про досвід у 5 років у сфері енергетики. Тоді як аплікантам, яким відмовили в участі, надали можливість протягом двох робочих днів надати додаткові підтвердження достатнього досвіду у сфері енергетики, як передбачено порядком проведення відкритого конкурсного відбору на заняття посади члена НКРЕКП.  

Вовк був призначений на посаду в.о. голови НКРЕ в кінці грудня 2014 року. З червня 2015 року вступив в повноваження глави регулятора. До призначення на цю посаду він не мав досвіду роботи в сфері енергетики.

Читайте також матеріали: 

Одинокий Вовк. Кому потрібна безконтрольна енергетика?

Українська енергетика зазнала «сонячного» удару

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: