Вселенський патріарх Варфоломій привітав Зеленського

Вселенський патріарх Варфоломій привітав Зеленського
Вселенський патріарх Варфоломій

Варфоломій благословляє продовження реформ і підтверджує, що далі сприятиме добробуту і духовному процвітанню українського народу

Вселенський патріарх Варфоломій привітав Володимира Зеленського з обранням президентом України. Про це повідомив посол України у Туреччині Андрій Сибіга у своєму мікроблозі у Twitter.

«Його Всесвятість Вселенський патріарх Варфоломій привітав Володимира Зеленського з обранням президентом України. Матір-Церква відзначає досягнутий Україною прогрес, благословляє продовження реформ і підтверджує, що далі сприятиме добробуту і духовному процвітанню українського народу», - відзначив посол.

Нагадаємо, глава РПЦ, патріарх Московський Кирило (Гундяєв) привітав Володимира Зеленського з обранням на посаду президента України. 

Святійший патріарх Філарет також привітав Зеленського з обранням президентом України та назвав першочергове завдання Зеленського на посаді президента.

Як відомо, 23 квітня Центральна виборча комісія опрацювала 100% електронних протоколів. Володимир Зеленський набрав 73,22% голосів (13 541 530), Петро Порошенко - 24,45% голосів (4 522 320).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: