Збройні Сили цього року вже отримали понад 800 одиниць нової зброї

Збройні Сили цього року вже отримали понад 800 одиниць нової зброї

ЗСУ регулярно отримують партії високоточної зброї

Про це сказав заступник міністра оборони України Олег Шевчук під час прямої телефонної лінії Кабінету міністрів, повідомляє пресслужба військового відомства у п'ятницю, 9 серпня.

«Силами та засобами ремонтних підприємств Збройних сил України в поточному році відремонтовано понад 2 тисячі одиниць озброєння і військової техніки», - додав Шевчук, кажучи про укомплектованість ЗСУ основними видами озброєння і військової техніки.

Раніше Україна звернулася до Сполучених Штатів із запитом про продаж більшої кількості протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Про те, що Україна висловила зацікавленість в отриманні більшої кількості протитанкових ракетних комплексів Javelin, раніше повідомляв і спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

Наприкінці 2017 року адміністрація президента США Дональда Трампа ухвалила рішення про продаж Україні летальної зброї, у тому числі протитанкових ракетних комплексів Javelin. Державний департамент США схвалив продаж Україні 210 протиракетних комплексів Javelin і 37 пускових установок до них на загальну суму близько 47 мільйонів доларів.

 В травні 2019 року в Україні вперше відбулися запуски ракетних комплексів Javelin.

Раніше у Держдепі США заявили, що Україна  має застосовувати протитанкові комплекси Javelin з метою самооборони.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: