Лікарню на Одещині закрили на карантин через хворих на Covid-19 медиків

Лікарню на Одещині закрили на карантин через хворих на Covid-19 медиків
У Подільську міську лікарню зачиняють на двотижневий карантин

Очільник Одеської ОДА Максим Куций зазначив, що в Одеській області зафіксовано 146 випадків захворювання на коронавірус

Подільська міська лікарня в Одеській області зачиняється на двотижневий карантин у зв’язку з великою кількістю випадків Covid-19 серед медпрацівників. Про це у Facebook написав очільник Одеської ОДА Максим Куций.

Куций повідомив, що з огляду на те, що в Подільську найбільша кількість хворих серед медпрацівників, обласною комісією з надзвичайних ситуацій було ухвалене рішення про посилення карантинних протиепідемічних заходів у місті та районі.

«Подільська міська лікарня зачиняється на двотижневий карантин. Усі медпрацівники та пацієнти в обов’язковому порядку пройдуть ПЛР-тестування. Головне управління ДСНС України в Одеській області проведе у всіх приміщеннях повну дезінфекцію», - написав Куций.

Також посадовець нагадав, що в Одеській області зафіксовано 146 випадків захворювання на коронавірус.

«З них в Одесі — 43 випадки. У Подільську — 37 випадків», - додав він.

Як повідомлялось, станом на 21 квітня коронавірус в Україні виявили у 1138 медичних працівниківЗа останню добу в Україні на коронавірус захворіли 64 медичних працівники.

Як повідомлялось, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків (з них у дітей - 25, у медиків – 64),  це на 154 випадки більше ніж учора.

За добу одужали - вісім чоловік, померли – 10.

Нагадаємо, летальність від коронавірусної хвороби Covid-19 у людей віком від 50 років в Україні становить 5,1%. Люди із супутніми захворюваннями мають вищий ризик розвитку ускладнень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: