На Канатній в Одесі вистрілили в ногу перехожого і пограбували

На Канатній в Одесі вистрілили в ногу перехожого і пограбували

Поліцейські оперативно розкрили озброєний розбійний напад на чоловіка

Одного з підозрюваних затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

Нагадаємо, що подія сталася вчора, 8 жовтня, на вулиці Канатній. Невідомі вистрілили у ногу перехожого, після чого втекли з місця події на автомобілі. 

Під час оперативно-розшукових заходів з’ясувалося, що нападники заволоділи рюкзаком та грошима потерпілого.

За вказаним фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

В ході оперативно-профілактичного відпрацювання міста того ж дня поліцейські знайшли автомобіль, на якому втекли зловмисники, а також затримали в порядку статті 208 КПК України одного з підозрюваних. Він виявився 27-річним громадянином сусідньої держави. Під час обшуку квартири, яку чоловік орендував зі своїм товаришем, було виявлено пістолет з набоями, декілька мобільних телефонів, ноутбук та пристрій для вживання наркотичних засобів. Вилучене направлено на експертизу. 

Крім того, поліцейські встановили інших осіб, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вчинення цього правопорушення. З ними проводяться слідчо-розшукові заходи.

Досудове слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: