На Молдаванці відремонтували школу

На Молдаванці відремонтували школу

В Одесі завершився капремонт загальноосвітньої школи № 103 по вулиці Болгарській

В Одесі завершився капітальний ремонт загальноосвітньої школи №103 на Молдаванці.

У процесі поетапного капітального ремонту школи було відремонтовано і утеплено дах окремої будівлі спортзалу. Частково були замінені зовнішні двері і вікна в будівлі школи. Крім того, будівлю школи облаштували вентильованим фасадом з використанням металевих касет, негорючого утеплювача (мінеральної вати) і негорючої вітрозахисної мембрани.

Також у процесі капремонту замінили водостічну систему, виконали систему підігріву водостоків (антиобледеніння) і облаштували блискавкозахист основної будівлі школи.

Внутрішній двір школи і прилеглу до неї територію впорядкували з урахуванням умов доступності для маломобільних груп населення. Територію школи захистили від проїжджої частини.

Завершальним етапом капітального ремонту стало влаштування пожежної сигналізації в загальноосвітній школі №103.

Одеська загальноосвітня школа № 103 існує з 1937 року. Школа розташована в центрі Молдаванки (вул. Болгарська, 31). Протягом свого існування працювала як школа для хлопчиків, а з 1960 року - як загальноосвітня школа I-III ступенів. Сьогодні загальноосвітня школа №103 є центром освіти і культури в мікрорайоні, у ній навчаються понад 600 учнів. У школі є класи з інклюзивною формою навчання, у 2019/2020 навчальному році відкрита ресурсна кімната - спеціально обладнане приміщення, призначене для проведення групових психолого-педагогічних занять при організації роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: