На ремонт дороги в Одеській області виділять 202 млн грн

На ремонт дороги в Одеській області виділять 202 млн грн

На Одещині триває ремонт траси Одеса-Вознесенськ-Новий Буг

В Одеській області тривають ремонтні роботи на автомобільній дорозі державного значення Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг. Наразі ремонтники продовжують «розпушування» старого дорожнього покриття на ділянці довжиною 15 кілометрів (з 71 по 86 кілометр). Про це стало відомо під час поїздки голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова на місце ремонту. 

«Джерело фінансування ремонту цієї ділянки дороги - гроші з митного експерименту. Йдеться про 72 мільйони гривень. Загальна вартість робіт на цих 15 кілометрах складає близько 202 мільйонів гривень. По мірі наповнюваності дорожнього фонду, у тому числі - від перевиконання митних надходжень, ми будемо фінансувати ремонт цієї ділянки дороги. Я сподіваюсь, що у цьому році його завершать», — підкреслив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов. 

Зазначимо, автомобільна дорога державного значення Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг була побудована в 70-ті роки минулого століття. Ця траса з’єднує Одеську область з Миколаївською та має протяжність більше 72 кілометрів.

Нагадаємо, будівництво та ремонт доріг - один із ключових пріоритетів Стратегічного плану дій голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова “Розумним регіон” на 2017-2019 роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: