Одеська поліція повідомила про затримання 12 футбольних ультрас

Одеська поліція повідомила про затримання 12 футбольних ультрас
Затримані вболівальники

Деякі із затриманих «виявили злісну непокору поліцейським під час виконання ними службових обов'язків»

В Одесі затримали 12 людей, які порушували громадський порядок під час футбольного матчу між місцевим ФК «Чорноморець» і полтавською «Ворсклою», який проходив на стадіоні «Чорноморець» в Одесі.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Зазначається, що під час гри вболівальники однієї з команд запалили фаєри і підпалили сидіння, проте поліцейські «не допустили правопорушення» - до Приморського відділу поліції було доставлено 12 осіб. Деякі із затриманих «виявили злісну непокору поліцейським під час виконання ними службових обов'язків».

«Обставини події з'ясовуються. Вирішується питання про притягнення правопорушників до відповідальності за ст. 173 (дрібне хуліганство) та 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення», - повідомляє поліція.

Наразі вирішується питання про притягнення правопорушників до відповідальності за ст.173 (дрібне хуліганство) та ст.185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Натомість волонтер Роман Сініцин повідомив у Facebook «ультрас «Чорноморця» у себе на секторі вивісили банер «Кремль, покайся» і назви українських суден, захоплених РФ: «Бердянськ», «Нікополь», «Яни Капу».

90_19

«Підсвітили це димами та фаєрами. Одразу після матчу - під сектором жорсткий прийом беркутом... Ви скажете за дим і фаєри? Мусора у приватних розмовах кажуть «за банер, надійшла команда робити жорстко», - написав Сініцин.

Як відомо, «Чорноморець» вдома мінімально поступився полтавській «Ворсклі» 0:1.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: