Одеські правоохоронці розкрили жорстоке вбивство

Одеські правоохоронці розкрили жорстоке вбивство

Поліцією затримано жінку, яка забила до смерті свого знайомого

Щоб приховати сліди злочину, зловмисниця закопала тіло потерпілого, залишки якого були виявлені тільки через рік. Про це інформує прес-служба ГУ НП в Одеській області, повідомляє «Главком».

У листопаді минулого року по вул. Ак. Вільямса поліцією були виявлені  в землі рештки людських кісток та одягу.

Під час слідства встановлено, що залишки належать чоловікові, який помер в результаті насильницької смерті.

Поліцейські почали пошук злочинця. В ході досудового слідства правоохоронці провели довгу і складну роботу. Допитували свідків, встановлювали зв'язки загиблого, провели цілий ряд експертиз. В результаті кропіткої праці поліцейські вийшли на слід підозрюваної.

З'ясувалося, що восени 2016 року між потерпілим і 58-річною жінкою без певного місця проживання виник конфлікт. Під час сварки жінка штовхнула чоловіка і він впав на землю. Предметом, схожим на фрагмент металевої труби, зловмисниця нанесла потерпілому декілька ударів по голові. Після чого вдарила свою жертву лопатою в область шиї. Від отриманих травм чоловік помер. Щоб приховати сліди злочину, жінка  закопала тіло потерпілого.

Лише через рік випадкові перехожі побачили в землі кістку та повідомили про «знахідку» в поліцію.


За даним фактом триває досудове слідство за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисниці повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді арешту. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: