Президент призначив нового керівника Біляївського району

Президент призначив нового керівника Біляївського району

Новим керівником райдержадміністрації став Василь Самокиш

Президент України Петро Порошенко призначив Василя Самокиша новим главою Біляївської районної державної адміністрації. Відповідне розпорядження Порошенко підписав у вівторок, 19 червня.

До виконання своїх обов'язків Самокиш приступить 21 червня. Також чиновник повинен буде пройти випробувальний термін 3 місяці.

Зазначимо, що 55-річний Самокиш - колишній правоохороець, який працював в органах МВД з 1986 року. Був заступником голови регіонального УБОЗ, начальником відділу міліції в Одеському порту, Київського райвідділу внутрішніх справ та працював на інших посадах у структурі МВД. Минулого року він звільнився з посади заступника начальника Сумського ГУ НП. В Сумах він також виконував обов'язки керівника головного управління облполіції.

Згідно з декларацією, яку Самокиш подав перед призначенням на посаду, він має квартиру у Києві площею 115,8 кв м, а також частково володіє квартирою в Одесі (104,3 кв м). Нерухомістю та замельними ділянками володіє і його дружина, Тетяна. На неї записані будинок відпочинку сімейного типу у Грибівці Овідіопольського району площею 135,1 кв м, нежитлове приміщення в Одесі (576,6 кв м), 50% земельної ділянки в Одесі (596 кв м), 50% житлового будинку в Одесі (142,4 кв м) та декілька об'єктів, на які вона має інше право користування. Окрім того, вказано, що вона має інше право користування автомобілем Toyota Camry, який належить іншій людині.

Також Самокиш задекларував годинник марки Franck Muller.

Серед доходів за минулий рік Самокиш вказав 5 595 гривень, які він отримав у якості зарплати в Одеській національній академії харчових технологій та 128 710 гривень пенсії. Від підприємницької діяльності його дружина отримала 840 тисяч.

Нагадаємо, що Беляевская РДА залишилася без керівника в березні 2017. Згідно розпорядження Порошенко, Арсен Жумаділов, який обіймає посаду голови, звільнився за власним бажанням. Після цього президент оголосив конкурс на заміщення вакантної посади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: