П'яний і без маски: жителя Ізмаїла, який порушив карантин, посадили під адмінарешт

П'яний і без маски: жителя Ізмаїла, який порушив карантин, посадили під адмінарешт

Чоловік вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців

Ізмаїльський суд виніс постанову, якою посадив місцевого жителя під адміністративний арешт. Про це стало відомо з судового реєстру, повідомляє «Пушкинська».

Згідно з матеріалами справи, чоловік завинив двічі. Спочатку 13 квітня він лаявся з матір'ю, що поліцейські розцінили як психологічний домашнє насильство. 1 травня на ізмаільчаніна знову склали протокол - на цей раз за те, що він знаходився в громадському місці без маски і до того ж п'яним.

У суді чоловік визнав свою провину. В результаті йому призначили 10 днів адміністративного арешту. Правопорушника помістять до спецприймальника або ізолятор тимчасового утримання, де він проведе 10 днів.

Раніше вже повідомлялось про штрафи, виписані жителям Одеської області за порушення карантину. В Ізмаїлі «дісталося» двом чоловікам: один порушив правила самоізоляції, а другий - прийшов на ринок без маски. У Тарутине штраф виписали жителю села Серпневе, який після приїзду з Чехії ходив по друзях і магазинам. Ще одну людину відправили на громадські роботи.

Також в регіоні оштрафували багатьох підприємців. В Ізмаїлі 17 тисяч доведеться заплатити перукаря, яка обслуговувала клієнтів на карантині. В Одесі штраф виписали власнику салону краси. В Ізмаїлі, Березівці, Арцизі і Овідіополі також оштрафували місцевих підприємців.

У Біляївському районі оштрафували водія, який перевищив ліміт по пасажирах. При цьому багато його колег відбулися попередженнями або зауваженнями.

В Овідіопольському районі оштрафували будівельника, чиї робочі були без масок.

До слова, за останню добу в Одесі зареєстровано вісім нових випадків зараження коронавірусом.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: