Стрілянина в Одесі: двоє вбитих, четверо поранених (відео)

Стрілянина в Одесі: двоє вбитих, четверо поранених (відео)
Місце стрілянини в Одесі

Під час стрілянини поранення отримали троє правоохоронців та випадковий очевидець події

Внаслідок стрілянини, яка сталася сьогодні в центрі Одеси під час затримання розшукуваного чоловіка, було ліквідовано самого злочинця, а також постраждали ще п’ятеро осіб. З них поранення отримали троє правоохоронців та випадковий очевидець події. Ще одного чоловіка вбито. Про це повідомила поліція Одеської області.

«Сьогодні на вул.Новосельського, під час затримання чоловіка, який перебував у розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, зловмисник почав чинити опір та відкрив по поліцейських вогонь з автоматичної вогнепальної зброї. Аби припинити протиправні дії зловмисника, працівники поліції застосували табельну вогнепальну зброю, внаслідок чого правопорушника було ліквідовано», - йдеться в повідомленні.

Крім того, у приміщенні, з якого велася стрілянина, поліцейські знайшли вхід у катакомби, де було виявлено цілий арсенал зброї. Вживаються заходи з її вилучення.

Зараз правоохоронці продовжують працювати на місці події.

Раніше повідомлялося, що у центрі Одеси сталася перестрілка, під час якої було вбито злочинця і отримали поранення трох поліцейських. Пізніше ЗМІ повідомили, що ліквідований поліцейськими чоловік - відомий одеський діяч проросійського спрямування Валентин Дорошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: