Труханова викликали на допит в НАБУ

Труханова викликали на допит в НАБУ
Генадій Труханов

Міський голова Одеси Геннадій Труханов відправився в столицю для участі в допиті в Національне антикорупційне бюро України.

Розпорядження мера про його відрядження з'явилося на сайті міськради.

Згідно з документом, сьогодні, 26 березня, Труханів відправився в одноденну відрядження до Києва для допиту у кримінальному провадженні. Виконувати обов'язки міського голови він доручив віце-меру Анатолію Орловському. Саме тому Орловський вів сьогодні щотижневу апаратну нараду.

Відзначимо, документ датований 23 березня, але з'явився на сайті міськради сьогодні вранці. При цьому в розділі «свіжих» березневих розпоряджень його немає: він чомусь знаходиться в лютневих розпорядженнях.

***

Розпорядження 

Одеського міського голови 
№ 44В від 23.03.2018 р.


Про відрядження 


Відповідно до статті 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Інструкції про службові відрядження в межах України та за кордон, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 13 березня 1998 року № 59,


відбуваю у відрядження


до м. Києва (Національне антикорупційне бюро України), для участі у допиті у кримінальному провадженні, строком на 1 (один) календарний день – 26 березня 2018 року. 
На період відрядження виконання обов’язків Одеського міського голови покладаю на ОРЛОВСЬКОГО Анатолія Йосиповича, першого заступника Одеського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. 

Г. Труханов

***

Нагадаємо, що 9 лютого Національне антикорупційне бюро України заочно повідомило про підозру міському голові Одеси Геннадію Труханову і чотирьом його заступникам

15 лютого мера Одеси звільнили з-під варти.

27 лютого Солом’янський районний суд Києва відмовився задовольнити клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про відсторонення від посади міського голови Одеси Геннадія Труханова. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: