У Малиновському районі Одеси почав працювати сучасний рентгендіагностичний комплекс

У Малиновському районі Одеси почав працювати сучасний рентгендіагностичний комплекс

Ще один медзаклад Одеси отримав сучасний рентгенапарат

За кошти міського бюджету Одеси за муніципальною програмою «Здоров'я» придбано сучасний рентгендіагностичний комплекс на два робочих місця Polistat M виробництва Італії вартістю близько 3,5 млн. грн.

Новий рентгенапарат встановлений у відділенні консультативно-діагностичного центру міської клінічної лікарні №1, розташованому у відремонтованій будівлі Центру первинної медико-санітарної допомоги №10 по вулиці Житомирській. Це поліпшило доступність рентгенологічної діагностики для жителів Малиновського району.

Цифрове рентгенологічне обладнання дозволяє отримати зображення гарної якості і забезпечує високий рівень радіологічної безпеки як для пацієнтів, так і для працюючих з апаратом співробітників. У приміщенні рентгенкабінету проведено ремонт з використанням спеціальних матеріалів, що захищають від випромінювання.

Пересувний рентгенологічний комплекс дозволяє проводити обстеження пацієнтів у будь-якому положенні - стоячи, сидячи або лежачи, зокрема й з комфортом обстежити людей з обмеженими фізичними можливостями. Результати дослідження виводяться на монітор і можуть бути надруковані на плівці або зберігатися на електронному носії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: