В Одесі з'явилася кицька-геймер

В Одесі з'явилася кицька-геймер
Фото: Facebook/Анатолій Кавун

Скульптуру кота з планшетом встановили біля одного з магазинів електроніки у провулку Маяковського

В Одесі триває встановлення скульптур в рамках проекту «Одеські коти», нову скульптуру встановили вчора, 4 липня, у провулку Маяковського біля будівлі №3. Про це на своїй сторінці у Facebook написав керівник та засновник платформи «Добра справа» Анатолій Кавун.

Кішка на ім'я Пушинка з'явилася на лавці біля інтернет-магазину у провулку Маяковського. Автором роботи є одеська скульптор Тетяна Штикало, її роботи вже давно добре знайомі одеситам, та встановлені у різних куточках міста. Наприклад, кішка Базарина, що встановлена біля Нового ринку та кіт Жванецького Моріс, якого викрали невідомі з підвіконня Всесвітнього клубу одеситів. Автори проекту попереджають крадіїв, що Пушинка, як і Моріс Жванецького виготовлені не з металу, тому красти скульптуру немає сенсу, окрім того, за нею ведеться відеоспостереження.

36646935_2193678493981297_6625776829846257664_o

Автор скульптури Тетяна Штикало та спонсор Сергій Рудюк, який ініціював та заказав встановлення кота під своїм магазином / Фото: Facebook/Тетяна Штикало

Нову скульптуру встановили не просто на лавці, а на «Скаймейці», яка теж є одним із проектів платформи «Добра справа». Перед Пушинкою лежить планшет, на якому кішка спостерігає за золотими рибками. За словами Кавуна, цей гаджет працює на сонячних батареях та світиться.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: