В Одесі влаштували видовищний флешмоб на підтримку Сенцова

В Одесі влаштували видовищний флешмоб на підтримку Сенцова

Одесити підпалили фаєри на Потьомкінських сходах

В Одесі на Потьомкінських сходах провели флешмоб із запалюванням файєрів, вимагаючи звільнити українських політв'язнів, у тому числі незаконно засудженого режисера Олега Сенцова, який голодує 55-й день.

Про це йдеться у повідомленні одеського «Національного корпусу».

«Національний Корпус Одеса долучився до всеукраїнської акції в підтримку політв'язнів і зокрема Олега Сенцова», — повідомили в організації.

Учасники акції помістились майже на усій площі Потьомкінських сходів, тримаючи у руках банери. На плакатах читався напис: «Олег Сенцов, Україна з тобою».

Крім того, люди принесли великий плакат: «Свободу полоненим».

Один з активістів, що перебував внизу, бив у барабан, відраховуючи, таким чином, старт для запалювання фаєрів.

Ввечері, коли стемніло, учасники акції одночасно запалили файєри.

Як відомо, на стадіоні «Олімпійський» у центрі Києва відбулася акція на підтримку засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова. Її учасники розгорнули на трибунах банер «Олег Сенцов, Україна з тобою» й запалили на його тлі піротехнічні засоби. Вони вигукували гасла на кшталт «Свободу Олегу Сенцову».

Нагадаємо, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повернулася з Росії до Києва, так і не відвідавши утримуваних у російських в'язницях українців.

Раніше Геращенко озвучила список громадян Росії, які засуджені в Україні за підготовку терактів чи участь у військових діях, і яких пропонують обміняти на українських політв'язнів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: