Найдорожчий смартфон Xiaomi розібрали за хвилину

Найдорожчий смартфон Xiaomi розібрали за хвилину
Mi Mix Fold
Зображення з відкритих джерел

Після старту продажів першого гнучкого смартфона Mi Mix Fold всього за хвилину компанія заробила більш ніж 60 мільйонів доларів

Китайська Xiaomi похвалилася успіхами свого найдорожчого топового смартфона – першої моделі компанії з гнучким дисплеєм Mi Mix Fold. Перша партія пристрої розійшлася всього за хвилину. Точна кількість гаджетів не уточнюється, але була названа ціна партії - 400 мільйонів юанів, що, за поточним курсом, становить близько 61 мільйона доларів.

З урахуванням цін на пристрій, можна припустити, що розмір першої партії становить від 31 до 40 тисяч пристроїв.

Головний гнучкий екран Mi Mix Fold має 8,01 дюйма по діагоналі і роздільну здатність 2480х1860 пікселів.

Смартфон отримав і другий, зовнішній дисплей - 6,52-дюймовий роздільною здатність 2520х840 пікселів. Обидва екрани виконані за технологією Amoled.

Гнучка конструкція далеко не найцікавіше в Mi Mix Fold. Найцікавіше – це основна камера з революційною технологією рідкої лінзи. Завдяки такому рішенню 8-мегапіксельний сенсор може виконувати роль телефото об’єектива з триразовим оптичним зумом або макросенсора з уже тридцятикратним оптичним наближенням.

Головний сенсор основної камери – 108-мегапіксельний Samsung HMX. Також є 13-мегапіксельний датчик з кутом огляду 123 градусів.

А ще Mi Mix Fold став першим в світі смартфоном відразу з чотирма динаміками.

Процесор – флагманський Qualcomm Snapdragon 888.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: