Папараці підловили на зйомках Кемерон Діаз, яка не працювала в кіно вісім років

Діаз зіграє головну роль у бойовику з елементами комедії «Знову у справі»
Фото: Daily Mail

Акторка брала тривалу перерву в кар'єрі та присвятила цей час сім'ї та вихованню доньки

50-річну голлівудську акторку Кемерон Діаз вперше помітили на знімальному майданчику за багато років. Артистка бере участь у зйомках фільму «Знову у справі» («Back In Action») у Лондоні. Про це повідомляє Daily Mail.

Це перший проект актриси за останні вісім років. Діаз брала тривалу перерву в кар'єрі, оскільки хотіла зрозуміти для себе, що їй справді важливо у житті. Цей час вона присвятила своїй сім'ї та вихованню доньки.

Діаз зіграє головну роль у бойовику з елементами комедії «Знову у справі» від Netflix. Разом із нею у картині знімаються актори Том Бреді та Джеймі Фокс. З останнім артистка разом грала у фільмі «Енні» у 2014 році. Тоді картина стала останнім повнометражним проектом у фільмографії актриси до перерви у кар'єрі. Режисером стрічки виступає Сет Гордон, відомий по роботах «Нестерпні боси», «Злови товстуху, якщо зможеш», «Офіс» та «Парки та зони відпочинку». Дата виходу фільму наразі невідома.

Діаз оголосила про повернення у кіно у червні 2022 року. Знаменитість стверджувала, вона скучила за участю у зйомках у фільмах.

Читайте також: Епатажна співачка Ліззо шокувала черговим одкровенням

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: